Expert Video Series

Snel, snackable en serieus interessant?  Dat klinkt als onze videoreeks met tips & tricks over succesvol digitaal transformeren!

Een KMO succesvol digitaliseren

Tim Govaert

Tim Govaert

Founder & CEO Tim Govaert overloopt in deze videoreeks de cruciale technieken om een KMO succesvol te digitaliseren. Let vooral op de notie ‘succesvol’, want dat is waar bij vele ondernemingen het schoentje knelt. Tim’s jarenlange expertise in digitale transformatie en zijn denkwijze als ondernemer maakt van hem de ideale gesprekspartner voor iedere organisatie die zijn toekomst in een snel veranderend landschap willen verzekeren.

Digitalisering unlocked

Miet Roelandt

Miet Roelandt

Miet is al sinds de oprichting betrokken bij Process Delight. Haar ervaring in een breed aan functies, van taxeren van gebouwen tot het runnen van een bedrijfsrestaurant, bundelt ze bij Process Delight om klanten te helpen hun operationele efficiëntie te maximaliseren. Deze veelzijdigheid biedt een uniek perspectief op de verschillende facetten van een organisatie, wat bijdraagt aan haar vermogen om processen te begrijpen en te verbeteren.

Digitaal comfort voor werknemers

Max Dewallens

Max Dewallens

Als Digital Content Marketeer zet Max Dewallens zich dagelijks in om bedrijven te overtuigen van de voordelen van investeren in het digitaal comfort van hun werknemers. Als ‘young high potential’ is hij het voorbeeld van de visie van Process Delight om te investeren in het potentieel van werknemers. Daarnaast is hij als jongste aanwinst van het bedrijf het best geplaatst om de war on talent en de rol van de werknemer in het digitaal bedrijf van de toekomst te analyseren.

Management talks

Alexander Beyens

Alexander Beyens

Alexander ontwerpt vanuit zijn rol als Business Analyst bij Process Delight dagelijks digitale roadmaps voor bedrijven die succesvol digitaal willen transformeren. Het frequent contact met klanten resulteerde in deze praktijkgerichte videoreeks vol inzichtrijke antwoorden op de meest voorkomende uitdagingen waarmee het management van elke KMO te maken krijgt op hun weg naar een future-proof onderneming.

Use cases

Digital Comfort Providers

Digital Comfort Providers

Kenmerkend voor onze Expert Video Series is dat we de kijkers, naast nieuwe inzichten, ook praktische tips willen meegeven hoe ze concreet aan de slag kunnen gaan met het digitaal optimaliseren van hun bestaande werkomgeving. Vandaar wijden we ook een extra reeks aan het toelichten van verschillende Process Delight use cases, van probleem tot oplossing.

Volg onze kanalen en wees voorbereid op de digitale revolutie.