De troeven van het Microsoft Power Platform.

Digitale transformatie vereist oplossingen op maat van de organisatie en haar werknemers. Dankzij onze jarenlange expertise van Microsoft-toepassingen, Wij geloven enkel in oplossingen op maat. Om u wegwijs te maken in één van deze oplossingen, stellen we hier het Microsoft Power Platform voor in al zijn aspecten.

De troeven van het Microsoft Power Platform.

In een notendop.

Wat is het?

Het Microsoft Power Platform is een verzameling van Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents. Microsoft heeft deze vier pijlers onder één koepel gebracht met als bedoeling deze toepassingen gebruik te laten maken van eenzelfde databron in het Office 365 pakket om synergie te creëren.

Use Case: Power App & communicatie

Een bedrijf kampt met een optimalisatieprobleem, namelijk met de enorme toevloed aan aanvragen die dagelijks per mail binnenkomt. Na het probleem erkent te hebben, tracht een medewerker van het bedrijf nu een oplossing te vinden voor dit dataverwerkingsproces.

Met behulp van een applicatie, gebouwd in Power Apps, automatiseerde deze persoon dit bedrijfsproces. De bouw van deze applicatie vergde niet veel input, maar was wel immens succesvol.

De applicatie is gedurende één jaar in één land getest en heeft gedurende deze periode 1,5 miljoen euro uitgespaard. Het proces van probleemdetectie is daarnaast verminderd van 20 minuten tot 5 minuten, omdat de vele aanvragen reeds de juiste informatie bevatten.

Wat is de meerwaarde van zo’n Microsoft Power Platform?

Maak kennis met de apps.

Microsoft Power Apps

Dankzij Power Apps kan men zonder diepgaande kennis van programmeren, volwaardige applicaties ontwikkelen die voldoen aan de noden van je organisatie.

ProcessDelight begeleidt met haar expertise van Microsoft applicaties al gedurende meerdere jaren bedrijven van opstart tot implementatie en verder om op een efficiënte manier de applicatie te ontwikkelen op maat van uw organisatie of team. Deze applicaties zijn bovendien beschikbaar in mobiele, web- en desktopomgevingen op verschillende soorten apparaten.

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents voorziet uw organisatie van alle voordelen van artificiële intelligentie.

Dankzij Power Virtual Agents, kan uw organisatie gebruik maken van chatbots en virtual agents door middel van no-code en low-code.

Power BI

Power BI laat je organisatie toe data te vertalen naar visueel aantrekkelijke en duidelijke overzichten. Deze overzichten kunnen gedeeld worden met relevante stakeholders en zijn bovendien altijd en overal raadpleegbaar.


Power Automate

Power Automate zorgt voor het eenvoudig en duidelijk automatiseren van bedrijfsprocessen. Power Automate is de aangewezen oplossing om specifieke workflows te automatiseren, zodat jouw organisatie tijd én geld kan uitsparen en jouw werknemers zich kunnen focussen op hun kerntaken.

Use cases.

Ontdek hoe wij met Power Apps onze klanten helpen.