Digitalisering is geen keuze meer, het is een essentiële stap naar vooruitgang. Tim Govaert behandelt hoe én waarom ondernemingen moeten digitaliseren.

Digitalisering is geen prioriteit, maar een noodzaak.

Overleven is aanpassen.

Waarom een noodzaak?

De digitale transformatie is niet langer een luxe of een ‘nice-to-have’; het is een absolute noodzaak geworden voor bedrijven die willen overleven en gedijen in de moderne wereld. De pandemie heeft de urgentie van deze verschuiving alleen maar versterkt, waardoor bedrijven die nog niet digitaal waren, gedwongen werden om snel aan te passen of achter te blijven.

De basis van future-proof ondernemen

3 principes voor een succesvolle digitale revolutie

Intelligente processen

Geautomatiseerde processen boosten efficiëntie en kwaliteit binnen een organisatie. Cruciaal: de achterliggende data om de juiste beslissingen te nemen.

Data is de sleutel

De data die je als bedrijf digitaal verzamelt over de verschillende processen en zijn dus de basis tot optimalisatie. De uitdaging: de stroom aan data centraliseren, structuren & beveiligen.

Flexibiliteit & klantenservice

In een snel veranderende wereld is flexibiliteit cruciaal. Bedrijven moeten in staat zijn om hun processen snel aan te passen aan nieuwe uitdagingen, kansen en vooral klanten. 'Customer Excellence' is de nieuwe standaard.

Expert Video Series

Liever kijken dan lezen?

Digitalisering is dus geen prioriteit meer, het is een noodzaak.

In onderstaande video geeft onze Founder & CEO Tim Govaert concrete tips over hoe je nu juist een bedrijf en alle medewerkers meekrijgt in zo’n verhaal en succesvol transformeert naar een future-proof onderneming.

Tim Govaert

Founder & CEO

Tim, hotelier van opleiding met een passie voor IT, is meer dan 20 jaar ondernemer. Zijn persoonlijke missie?Technologie ontwikkelen in functie van het welzijn van mensen.

In 2017 kreeg deze missie vorm. Met de oprichting van ProcessDelight, en later de Digital Comfort Factory, kon hij zich volledig toespitsen op het versterken van de mens via digitaal comfort tot de onmisbare succesfactor in de bedrijfswereld. De combinarie van jarenlange expertise in digitale transformatie en zijn denkwijze als ondernemer maakt van Tim de ideale gesprekspartner voor iedere organisatie die zijn toekomst in een snel veranderend landschap willen verzekeren.