Waarom InVINity kiest voor Ishtar365 als DMS-partner.

Ontdek in deze getuigenis wat voor InVINity de doorslag gaf om voor Ishtar365 te kiezen als partner voor hun document management systeem.

Waarom InVINity kiest voor Ishtar365 als DMS-partner.

Emmanuel Vandeperre, General Manager, InVINity aan het woord: ​

“InVINity kiest voor Ishtar.DMS, de motor van het document management, als onderdeel van Ishtar365.”

 

Wie is InVINity?

InVINity heeft zich ontpopt als een ware pioneer in het hart van de wijn- en gedistilleerde drankenindustrie, waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten. Het huidige InVINity is in 2018 door de fusie van Vineplus nv en Wines and More bvba tot stand gekomen. Hierdoor belichaamInVINity meer dan twee decennia aan expertise en passie voor wereldwijnen en sterke dranken. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, continuïteit en dynamiek kon InVINity zich onderscheiden als een toonaangevende invoerder en distributeur die niet alleen de beste selecties biedt, maar ook streeft naar een positieve impact op de wereld.

Wat had InVINity als digitaliseringsdoel?

InVINity wilde de stap naar de Cloud maken en nam de gelegenheid om af te stappen van de welgekende folderstructuur.  Door de jaren heen werd er al eens een extra mapje bijgemaakt, wat hun folderstructuur tot een chaos had herleid.  

Gezamenlijk hebben we de metadata geidentificeerd voor InVINity, deze structuur maakt het mogelijk om binnen Ishtar.DMS documenten te doorzoeken en te filteren op basis van specifieke, vooraf gedefinieerde metadata, zonder afhankelijk te zijn van conventionele mapstructuren.

InVinity_1.1
InVinity_2.2

Deze implementatie van Ishtar.DMS verbetert significant de snelheid waarmee documenten gelokaliseerd kunnen worden. Dit systeem zorgt voor een efficiënter beheer en toegankelijkheid van informatie.

De keuze voor InVINity werd mede beïnvloed door de eenvoud van het onderhoud, de naadloze implementatie en de intuïtieve gebruikersinterface van ons systeem, waardoor het een voor de hand liggende keuze was.

Ishtar.DMS zorgt er bovendien ook voor dat documenten op één plaats ter beschikking zijn en iedereen de nodige informatie kan raadplegen. Wat verschillende opslagplaatsen en versies uit den boze maakt.

'De acceptatie naar een nieuwe manier van werken had bij onze medewerkers veel weerstand veroorzaakt, indien we op de standaard SharePoint waren gebleven.'

documentatie

Integratie met Business Central van Microsoft ​​

De integratie van Ishtar.DMS met Business Central zorgt voor een naadloze koppeling tussen klant- en leveranciersgegevens en documentbeheer. Hierdoor behoren handmatige processen tot het verleden en bevindt alle relevante informatie zich binnen handbereik. 

Deze integratie stelt InVINity in staat om zich te concentreren op wat werkelijk telt. Namelijk het leveren van uitzonderlijke wijnen en gedistilleerde dranken aan hun klanten, dat terwijl ze hun ecologische voetafdruk verkleinen en kunnen bijdragen aan een betere wereld.

‘Onze mensen hebben nu steeds van overal toegang tot hun documentatie, wat het heel eenvoudig maakt voor onze vertegenwoordigers op de baan.’

Besluit

Door de synergie van InVINity‘s toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie en de technologische ondersteuning van Ishtar.DMS, is InVINity niet alleen een leider in hun sector, maar ook een voorbeeld van hoe traditionele industrieën kunnen transformeren in het digitale tijdperk.  
Dit verhaal van groei, innovatie, en duurzaamheid is een inspiratie voor iedereen die gelooft in de kracht van positieve verandering, gedreven door passie en technologie.

Klaar om uw werkdag te versnellen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons document management systeem Ishtar.DMS of boek meteen uw gratis demo en ontdek hoe we samen uw bedrijf future-proof kunnen optimaliseren.

Emmanuel vat als volgt samen:

De transitie naar Cloudbased opslag werd vergemakkelijkt, alsook de acceptatie bij de medewerkers werd door Ishtar365 versneld. Enkel werken op de standaard SharePoint had te veel weerstand veroorzaakt op de werkvloer. We zijn heel tevreden over de service en aanpak van Process Delight en Netflow, die ons geholpen heeft dit traject te verwezenlijken.